Verdien geld met het promoten van emaille-bordjes.nl

Wist je dat je tot wel 10% commissie kunt verdienen als je de producten van emaille-bordjes.nl promoot? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is jezelf aanmelden voor de affiliate campagne en onze producten promoten op jouw website. Als jouw bezoekers een product kopen op emaille-bordjes.nl ontvang je een beloning van tussen de 5% en 10% (exclusief BTW) afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen die jouw website oplevert.  

Wij bieden volop mogelijkheden om de campagne en jouw opbrengsten te maximaliseren. Zo kun je gebruik maken van onze tekstlinks, banners van diverse formaten en productfeed die dagelijks geüpdate wordt. De URL’s die doorverwijzen bevatten een unieke code zodat we de opbrengsten aan jou kunnen koppelen en uitbetalen.

 

Waarom het voor jou gunstig is om emaille-bordjes.nl te promoten:

-          Hoge commissies van 5% tot 10% per bestelling.

-          Ruim aanbod aan promotiemateriaal.

-          Geoptimaliseerde datafeed die dagelijks wordt geüpdate.

-          Hoge conversiepercentages.

-          Snelle keuring van sales.

 

Waarom jou bezoekers graag producten kopen op emaille-bordjes.nl:

-          Voor 18:00 besteld, morgen in huis.

-          Zeer scherpe prijzen.

-          30 dagen retourrecht.

-          Achteraf betalen is mogelijk.

-          Snelle response van de klantenservice.

-          Ruime voorraad en ruim assortiment.

-          Altijd gratis verzending

 

Hoe werkt dat dan en wat is affiliate marketing?

Bij affiliate marketing stuur jij bezoekers door naar emaille-bordjes.nl. Wij registreren welke bezoekers via jou naar onze webshop komen en producten bestellen. Van alle bezoekers die via jou komen en bestellen ontvang jij tot 10% van het aankoopbedrag. Een onafhankelijke partij controleert de transacties tussen jou en emaille-bordjes.nl om misbruik en misverstanden uit te sluiten. Tevens zorgen zij voor een eerlijke meting en uitbetaling. Er zit geen limiet op het aantal verkopen, je kunt dus zoveel verdienen als dat je zelf wilt.

 

Aanmelden voor het affiliate programma:

  1. Meldt je aan bij TradeTracker.
  2. Volg de instructies die je per mail ontvangt.
  3. Zoek emaille-bordjes.nl op in het TradeTracker systeem, daar vindt je tevens promotiemateriaal zoals banners, tekstlinks en de productfeed. Dit promotiemateriaal kun je op je eigen website plaatsen.
  4. Via de website van TradeTracker kun je bijhouden hoeveel je verdient.

Tips voor meer sales:

-          Schrijf relevante artikelen en teksten over emaille borden en link daarin direct naar producten. Zo kun je bijvoorbeeld instructies schrijven over het ophangen van emaille borden en daarin direct linken naar producten zoals accessoires en huisnummers.

-          Met de productfeed kun je grote hoeveelheden producten inladen in jouw site zodat je meerdere producten tegelijk kunt promoten.

-          Analyseer de resultaten in je TradeTracker account en experimenteer met tekstlinks en banners op verschillende plaatsen op je site. Wekelijks kun je de positionering aanpassen om te zien wat het beste resultaat oplevert.

 

Alvast goede verdiensten toegewenst!

Bij vragen en/of opmerkingen kun je vrijblijvend contact opnemen met klantenservice@emaille-bordjes.nl.

Lees meer over de campagnes en voorwaarden op TradeTracker

Copyright © 2012-2018 6WAYS. All rights reserved.